Üyelerimizden Seçmeler

Yarışma Haberleri
Competition news
  • 7. ULUSLARARASI HAYVAN KARİKATÜRLERİ YARIŞMASI - SIRBİSTAN 2022
  • 7. ULUSLARARASI HAYVAN KARİKATÜRLERİ YARIŞMASI - SIR...
  • Son Katılım: 28 Ağustos 2022

• DMV MATEMATİK KARİKATÜRLERİ YARIŞMASI - ALMANYA 2022
  • DMV MATEMATİK KARİKATÜRLERİ YARIŞMASI - ALMANYA 2022...
  • Son Katılım: 31 Ağustos 2022

Haberi Gönderen:

DUYURU: BURSA ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI KATILIMCILARI

DUYURU: BURSA ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI KATILIMCILARI

DUYURU

“Yaşam Kaynağımız Suyu Dikkatli Kullanalım” ve “Cemal Nadir GÜLER Portre Karikatürleri” konulu, Bursa Uluslararası Karikatür Yarışması, son başvuru tarihi 31 Aralık 2021 tarihi itibari ile tamamlanmıştır. Etkinliğe;64 farklı ülkeden, 620 yetişkin ve 156 genç olmak üzere toplam 776 çizer, 1736 adet karikatür ile katılım sağlamıştır.

Etkinliğimize katılım sağlayan tüm değerli çizerlere; tekrar teşekkür eder, bol şans ve başarılar dileriz.

Tüm katılımcı çizerler bilgileri, paylaşılan listesindeki gibidir. Eser gönderimi sırasında sıkıntı yaşayan veya bilgilerinde eksiklik olduğunu düşünen çizerlerin; 14 Ocak 2022 tarihine kadar karikatur.bursa@gmail.com adresinden iletişim kurmaları gereklidir.

Bu tarihten sonraki herhangi bir itiraz ya da başvuru dikkate alınmayacaktır.

Finale kalan çalışmalar önümüzdeki günlerde ve en kısa sürede; internet aracılığıyla ve toplu mail aracılığıyla tarafınıza bildirilecektir.

Bilgilerinize.

İyi günler ve iyi çalışmalar dileriz.

Bursa Uluslararası Karikatür Yarışması
Organizasyon Komitesi

--------------------------------------------------

ANNOUNCEMENT

Bursa International Caricature Contest on "Let's Carefully Use Water, Our Source of Life" and "Cemal Nadir GÜLER Portrait Caricatures" has been completed as of 31 December 2021, the deadline for application. To the event; A total of 776 cartoonists, 620 adults and 156 youth, from 64 different countries participated with 1736 cartoons.

To all the valuable cartoonists who participated in our event; Thank you very much again and we wish you all good luck and success.

All participating cartoonists’ information is as in the shared list. The cartoonists who hadproblems during the submission of the cartoon work(s) or think that there is a lack of information; Until 14 January 2022, they must contact by karikatur.bursa@gmail.com

Any objections or applications after this date will not be considered.

The finalist cartoons will be announcedas soon as possible. You all will be informed about the finalists, in following days by via the internet and via mass mail.

Best wishes and best regards.

Bursa International Cartoon Contest
Organizing Committee

KATILIMCI LİSTESİNİ İNDİRME ADRESİ: https://www.transfernow.net/dl/20220111AGz6K4cC

Üyelerimizden Makaleler